Neem nu contact op

Ervaar het voordeel van reparatie aan huis

Bekijk voorbeelden

Werkzaamheden

Meubelreparatie Zeeland werkt sinds 1 januari 2011 ook voor particulieren.  Steeds vaker kwam het verzoek van particulieren om ook buiten de garantieperiode schadegevallen of andere defecten te repareren. Tot 2010 werden deze reparaties uitsluitend uitgevoerd voor detaillisten en tal van leveranciers. Er zijn diverse goede stoffeerderijen die op het gebied van complete of gedeeltelijke stoffering uw bankstel of ander zitmeubel perfect werk afleveren, maar waar moet je heen met schade aan leer of hout of een ander defect?

Wij zijn er voor U omdat er steeds meer bedrijven lijken te verdwijnen en of er steeds makkelijker een probleem wordt afgewezen vanwege een verstreken garantietermijn.

Ook nu werken wij nog steeds voor diverse detaillisten. Daardoor zijn we gespecialiseerd in alle soorten meubelen, en repareren wij alle mogelijke gebreken, zoals: vlekken in houten meubelen, stukjes fineer of splinters eraf, schade aan leer, doorzakken van eetstoelen of bankstellen, opspannen of bijvullen van bankstellen, kraakgeluiden in banken en bedden, afhangen en stellen van laden en deuren. Reparatie van verbindingen, vervangen van onderdelen, enzovoorts, enzovoorts. Wij zullen altijd proberen de reparatie bij u thuis uit te voeren.

Onze opdrachten voor leveranciers zijn nog iets gespecialiseerder. Daarvan krijgen wij de opdrachten die binnen de fabrieksgarantie vallen en waarbij de winkelier er meestal geen baas meer over kan. Bij deze leveranciers zijn het voornamelijk de bankstelfabrieken zoals Natuzzi, Italsofa, Chateau d’Ax. Voor deze en nog veel meer leveranciers zijn het altijd reparaties bij de klant thuis. Dat is makkelijker voor de klant, want die hoeft het artikel niet te missen, maar ook makkelijker voor de winkelier en de fabrikant, want die hoeven het artikel niet te vervoeren.

Wij zijn graag tot uw dienst.

Adriaan Flikweert

 
Stuur een email