Neem nu contact op

Bekijk voorbeelden

Meubelreparatie aan huis

Om een inschatting te maken van de benodigde tijd, materialen en een beeld te krijgen van de mogelijke kosten is het handig als u uw aanvraag doet per e-mail toegevoegd met duidelijke foto’s.

Sommige reparaties vergen namelijk een droogtijd of hebben een speciaal gereedschap nodig. Het komt ook wel eens voor dat er eerst een onderdeel besteld moet worden bij de winkelier of de fabrikant. Dan is het prettig als dit van te voren al op uw foto te zien is.

Als u om een of andere reden geen foto’s kunt meesturen of geen duidelijk defectomschrijving kunt formuleren, dan kost u dit waarschijnlijk een extra bezoekje, tenzij het binnen een half uur met de voorhanden zijnde middelen op te lossen is.

Waarom reparatie bij u thuis?
Sommige artikelen laten zich moeilijk vervoeren, zeker als ze eenmaal ingepakt of afgesteld zijn. En van vervoer wordt geen enkel artikel mooier of beter. Zeker niet als uw artikel 6 hoog of via een zoldertrap is geleverd. Het is natuurlijk wel zo dat reparatie in een werkplaats ARBO-technisch beter is, maar dat is makkelijk als je zelfstandig werkt, dan heb je met ARBO regels niets te maken.

Nog een voordeel van een reparatie bij u thuis is: Stel dat wij een reparatie bij u uitvoeren en u denkt ineens: “O ja, daar zat ook nog iets” of  “Hoort het zo dat er zoveel plooien in komen?” Dat zijn vragen of opmerkingen die je niet kunt stellen als een artikel niet meer bij u op de vloer staat, en wel als wij bij u thuis aan het werk zijn.

En nog een voordeel is: Voor een ophaling en een teruglevering moet u ook een keer extra thuis blijven.

 
Stuur een email